Tarih: 23.10.2025 01:33

CHP İl Başkanı Dündar mazbatasını aldı

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan İl Başkanlığı'nda gerçekleşen kongrenin ardından 49 oy alarak il başkanlığına seçilen Eczacı Yunus Dündar, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

 40 yıldır il başkanlığı görevini sürdüren Yalçın Taştan'ı 44'e karşı 49 oyla geride bırakan Dündar, böylece CHP Ardahan'da yeni bir dönemin kapısını araladı.

Mazbata teslim töreni, parti binasında basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Sessiz ve sade bir törenle mazbatasını alan Dündar, göreve başlamasının ardından partililere teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Dündar'ın önümüzdeki süreçte parti içi iletişimi güçlendirmeye, tabanla bağları kuvvetlendirmeye ve Ardahan genelinde CHP'nin saha çalışmalarını artırmaya yönelik projelere ağırlık vereceği öğrenildi.

Ömer TURAN/Ardahan/Serhat Birikim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —