Merkezi İstanbul'da bulunan Başkanlığını Ünal KIRMIZITAŞ'ın yaptığı Çıldır Dernekler Federasyonu 17 Ocak'ta yapılacak geceye davet etti.
ÇILDIR-FED Aile Birlik Gecesine Davet Etti
Büyük Çıldır Ailesi Birlik Ve Beraberlik gecesi hakkında Serhat Birikim Gazetesine açıklamada bulunan Çıldır Dernekler Federasyonu Ünal KIRMIZITAŞ, 17 Ocak'ta Beylikdüzü'nde Kayaramada otelinde yapacağımız gecemize bütün dostlarımız ve hemşehrilerimiz davetlidir.

KIRMIZITAŞ; Ülkemizin her yerinde yaşayan Çıldır'lı siyasetçilerimiz, akademisyenlerimiz, bürokratlarımız, muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve bütün hemşerilerimizi bir araya getirerek kültürel dayanışmayı sağlamak aynı zamanda güçlü bir çıldır lobisi oluşturarak bölgemizin, ilçemizin ve köylerimizin kalkınmasına gelişmesine sorunların çözülmesine katkıda bulunmak ve üniversitede okuyan öğrencimize burs imkanı sağlamak amacıyla bütün akrabalarımızı dostlarımızı ve hemşerilerimizi gecemize bekliyoruz.
ADRES: Kayaramada oteli Beylikdüzü'nde
İLETİŞİM: Ünal KIRMIZITAŞ
TARİH: 17 Ocak 2025
SAAT: 19.00-24-00 Arası
Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı GSM: 0 538 200 84 09

Mahir KÜPELİ/İstanbul/Serhat Birikim