Göle ilçesi Tellioğlu Köyü'nün sevilen Sayılan İş İnsanı Hakan Yılmaz'ın annesi, Binali Yılmaz'ın eşi Payton Yılmaz'ın vefatı komşularını, hemşehrilerini sevenlerini ve ailesini derin üzüntü içerisinde bıraktı.
18 OCAK'TA TOPRAĞA VERİLECEK
Aramızdan ayırılırken arkasında iyi bir komşuluk, yardım severlik, çevresine ve vatana hayırlı evlatları bırakan merhum merhum Payton Yılmaz'ın cenazesi 18.01.2026 Pazar günü, İstanbul Esenyurt Depo Durağı karşısında bulunan Ardahan Kültür Evi'nin karşısındaki Hasan Harakani Camii'nde kılınacak öğle namazında sonra Gülbahçe mezarlığıda toprağa verilecek.
Serhat Birikim Medya Grubu olarak merhum Payton Yılmaz'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Yılmaz ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
NOT:
Taziyeler Ardahan Kültür Evi'nde kabul edilecektir.
TAZİYE İÇİN:
Hakan Yılmaz – 0 (532) 691 80 88
Pekcan Yılmaz – 0 (532) 161 44 75
Mahir KÜPELİ/İstanbul/Serhat Birikim