Tarih: 24.11.2025 23:30

Sarıkamış'ta Şantaj Suçlusu Jandarmadan Kaçamadı: Hapis Cezası Kesinleşti

Facebook Twitter Linked-in


Kars Sarıkamış'ta şantaj suçundan aranan şahıs, jandarma operasyonuyla yakalandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli tutuklandı.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalanarak adalete teslim edildi.
Sarıkamış'ta Şantaj Suçlusu Yakalandı
Kars İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Sarıkamış ilçesinde bir şüpheli, saklandığı evde tespit edilerek gözaltına alındı.
Operasyon Detayları
Jandarma ekipleri, "Şantaj" suçundan hakkında 2 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve arama kararı olan bir şahsı, Sarıkamış'taki ikametgahında başarılı bir operasyonla yakaladı.
Adli Süreç
Gözaltına alınan zanlı, İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan şüpheli, cezasını çekmek üzere Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.
Hasan OTHAN KARS / Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —