Tarih: 21.10.2024 00:45

Başkan Yücel AKKOÇ, Göle Belediye Spor Kulübünün İstanbul Şube Başkanı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Köprülü önceki Dönem Belediye Başkanı Yücel AKKOÇ, Göle belediye Spor Kulübünün İstanbul Şube Başkanı oldu.

 Göle Belediye Spor Kulübü 14-10 2024 Yılında yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında Kulübün Yönetim Kurulu üyesi Yücel AKKOÇ’u Göle Belediye Spor Kulübünün İstanbul Şube Başkanı olarak atadıklarını duyurdular.

BAŞKAN AKKOÇ; BAL LİGİNİ HEP KIL PAYI KATIRDI 

Atamadan sonra görüştüğümüz Göle Belediye Spor Kulübünün İstanbul Şube Başkanı Yücel AKKOÇ, Göle Belediye Spor çok kısık imkânlarıyla Doğu Anadolu’da anlının teriyle birçok başarı destanı yazan bir takımdır sahipsizlikten dolayı bal ligine çıkamamıştır. Bu nedenle İstanbul Şube başkanlığın kabul ettim diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü; 

Göle Belediye Spor Ardahan ilinde değil O bölgede altyapılarıyla, kurumsal kimliğiyle örnek olabilecek bir kulüp konumundadır. Göle Belediye Spor her yıl çeşitli nedenlerle finalde kaybetmektedir. Maddi ve manevi sıkıntılar, sahipsizlik, hakem hataları,  çeşitli lobi faaliyetleri. İlin sahasında maçın oynanması gibi nedenlerle bir üst klasmana çıkamadıkların tanık olduğum için bu zor ama faydalı olacağıma inandığım görevi üstlendim. Artık kenetlenme günü gelmiştir dedi.   

          Başkan Yücel AKKOÇ, Göle Ardahan’ın 4 ilçesi kadar büyük ve bir o kadarda zengin bir ilçedir. En az 50 tane Göle Spor’a yardım edecek iş adamımız mevcuttur. Bu güç ve zenginlikte bizlerde fazlasıyla vardır.                                                                                                                                                                  Göle Belediye Başkanı Sayın Gökhan BUDAK gençlerle iç içe olan gençleri seven çalışkan birisidir ve Göle Belediye Sporun futbolcularının tamamına yakınıyla da ilgilenmektedir. Kulübün potansiyelinin çoğunlukla Göleli futbolculardan olduğundan başaracağımızı düşünmekteyim.                                                                                                           

Serhat Ardahan umut ederim bir üst lige çıkar, ama bir üst klasmana çıkamayıp da sezon sonunda bizimle karşılaşırsa Bal ligine yazdıracağız düşüncesindeyim ve bu düşüncemin gerçekleşeceğine de inanıyorum.                                                           

 Bal ligi her yıl kıl payı tabiriyle kaçırılmıştır. Bu kayıp Göleli hemşerilerimi, futbol severleri, taraftarları üzdüğü gibi beni de çok üzmüştü. Bu nedenlerle Göle Belediye Sporumuzun kaybetmemesi ve Bal Liginde olmamız için bu görevi üstlendim. 

            Göle Belediye Spor kulübü başkanı Tuncay KASIMOĞLU’na yazık etmeyelim. Yıllardır çeşitli kuruluşlardan, derneklerden, yardım severlerle iletişimi üst düzeye de olup birçok öğrencisine de burs bağlayan, hiçbir şaibeye bulaşmayan eğitimci ve sporcu kimliğinden ödün vermeyen eğitimci Göle sevdalısı Tuncay KASIMOĞLU’nun bazen maaşını, arabasını öğrencilerine, sporcularının hizmetine sunduğuna tanıklık etmiş biri olarak bu görevi üstlendim. Ve bu kulübün hiçbir kurum, kuruluş veya herhangi bir şahsa da borcu da bulunmamaktadır.                                                                                                                                         Göle Belediye Spor kulübü kendisini metropol şehirlerde tanıtamamaktadır. Varlığını hissettirmenin zamanı gelmiştir. Siyasilerimizle, iş adamlarımızla, bürokratlarımızla el ele vererek hak ettiğimiz yere geleceğimiz inancıyla Göle sevenler, doğduğu yere hasret kalanlar sizlerden ricamız ve isteğimiz bu gençlere, bu takıma sahip çıkalım. İçimizdeki yalnızlığı bitirelim. Bu takıma el uzatın. Elimiz havada kalmasın. İnanın bu eller karşılıksız kalmayacaktır. Sevgi ve saygılarla…

Burhan AYDIN/İstanbul/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —