Tarih: 04.06.2024 17:47

BelliTepe köy Muhtarı Muhtarı Topçu Yılmaz, Halatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

  Ardahan İli Göle ilçesi  Bellitepe köyünün önceki dönem Muhtarı Topçu Yılmaz geçirdiği bir rahatsızlık sonucu yaşama gözlerini yumdu.

  İstanbul Ballitepe Köy Derneğin Kurucu Başkanı Abdurahman Yılmaz'ın abisi merhum Topçu Yılmaz'ın ölümü sevenlerini, köylülerini, arkadaşlarını, ailesini derinden üzdü.

            57 Yaşında  Bellitepe köyünde hayatını kaybeden  Bellitepe Köyü önceki dönem Muhtarı  Topçu Yılmaz'ın cenazesi Bellitepe köyü merkez cesiminde kılınan öğle namazından sonra  yoğun bir kalabalık eşliğinde köy mezarlığına gözyaşları arasında toprağa verildi.

            DEFİN SONRASI MERHUM TOPÇA YILMAZIN KARDEŞİ İSTANBUL BELLETEPE KÖY DERNEĞİNİN KURUCUSU ABDURAHMAN YILMAZ ACISINI ŞÖYLE PAYLAŞTI.

            Canm Abim Seni  Hizmet Ettiğin Köylülerin Ve Canın Kadar Sevip Kolladığın Ailen Hiç Unutmayacak

            Bazı acılar varki tarifi imkansız olur abim sen efendiliğin iyiliğin insanlığına bu dünyada yapılması gereken her şeyi kısa ömrüne sığdırdın yapılamazları yaptın. O kadar merhametliydinki bir karıncayı dahi incitmeden bu yalan dünyada gerçekleri yaşadın yaşattın bir dönem muhtarlık yaptın 5 dönem yapacak insanların yapamadıklarını yaptın köprü yaptırdın, çayırları meradan çıkartıp köye kazandırdın, taziye evi yaptırdın, dağ satmadın köye su getirdin ve bütün bunları yaparken kimseleri kırmadın kavga etmeden herkesle iyi geçinerek herkesin kalbinde iylik bırakarak gerçek dünyana göç ettin.

            Rabbim seni cennetiyle ödüllendirir inşallah kalbi güzel temiz abim acın hemen unutulacak acı değil gün geçtikçe daha da artacak.

            Sadece çocukların karın biz kardeşlerin değil her zaman her şekilde herkes tarafından hatırlanacak eserler bıraktın bazı insanlar ne olursa olsun hatırlanır unutulmaz köprüden geçen herkes sana dua ederek geçecek, Taziye evinde cenazesi olan düğün yapan herkes sana dua edecek, rabbim herkesin yapacağı duaları sana ulaştıracak.

            Biz canların her zaman üzülerek acını yaşayacağız. Dostların komşularını da her zaman adamlığını, insanlığını, anlatarak seni her zaman anılarında yaşatacaklar.

            Mekanın cennet olsun. Nurlar içinde uyu, rabbim seni bu dünyada yaptığın iyiliklerle ödüllendirir inşallah canım abim. Senin gülen yüzüne hasret bırakan rabbim cennet bahçesinde yaşatır inşallah can abim

Poyraz DURAK/Göle/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —