Tarih: 24.09.2024 18:19

Kars36 Spor Kulübü, Yeni Sezona Güçlü Kadroyla Başladı

Facebook Twitter Linked-in

KARS36 SPOR KULÜBÜ 2024-2025  sezonu için GRAND ANİ OTEL  de düzenlenen imza töreniyle anlaşma sağladığı teknik heyetini basına tanıtarak imza töreni gerçekleştirdi. 

            Bu sebeple 2024-2025 sezonu Kars36 Spor un yeni teknik direktörü Trabzonspor un efsane stoperi İskender Eroğlu oldu , yardımcılığını ise Fenerbahçe ,Antalyaspor gibi Takımlar da oynamış Sadettin Demirtaş yapacak. 

            Törene , Kars belediye başkanı Prof Dr. Ötüken Senger Belediye başkan Yrd. Bülent Toraman ,Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya,Kars36 Spor YK üyesi Tacettin Çelik katılım sağladılar. Kars Valisi Sayın Ziya Polat Akyaka ilçesinde ki yoğun programından dolayı katılım sağlayamadıklarını bildirdiler. 

            İmza töreninde konuşan Kars belediye başkanı Prof Dr. Ötüken Senger, Şehrimizin takımı Kars36 Spor a bugüne kadar elimizden geldiğince Desdek olmaya çalıştık bugünden sonra da olmaya devam edeceğiz diyerek,yeni teknik heyetin Kars36 spor a başarılar getirmesi temennisinde bulundu. 

            Kuzeydoğu gazeteciler cemiyeti başkanı Harmankaya ise, Kars spor un ikinci lig döneminde yöneticilik yaptığını ve bu işin ne kadar zor olduğunu gayet iyi bildiğini söyledi ve ekledi, Bu sene yapılan bu önemli transferler ve şehir stadının alınmasıyla Kars36 spor un Rüzgar’ı arkasına aldığını ve kendisinin de Başkan Ali UÇUM a sonuna kadar Desdek olacağını dile getirdi. 

            Teknik direktör İskender Eroğlu ise, önemli işlerin yapılacağı bu sezon da tüm Kars halkının ve iş insanlarının kulübün yanında olmalarını istedi,ancak güç birliği yapılırsa başarının geleceğini söyledi ve kendisinin de mücadeleci bir futbolcu olduğunu hatırlatan iskender Eroğlu aynı şekilde mücadeleci genç dinamik bir takım kuracağını söyledi. 

            Başkan Ali UÇUM ise, batmakta olan bir kulübü küllerinden yeniden doğurduklarının ve nasıl zor şartlardan bugünlere geldiği nin özetini anlattı. Lige katılacak parası olmayan,otobüsünde borçlardan dolayı hacizli olan,markete,kasaba,manava,elektrik idaresine borçları olan, bir kulüp den bugün sıfır borçlu bir duruma getirdikleri ni anlattı. 

Kurumsallık konusun da 2. Lig takımların dan aşağı olmayan bir kulüp modeli yarattıklarını anlattı. 

            Geçen 2 yıllık çalışmalarının sonucu olarak,Kars Şehir stadını aldıklarını ve burada maçların oynanacak olmasının kendileri ve kulüp için çok önemli bir başarı olduğunu söyledi, geçen yıl altyapı dan Kars36 Spor a 3 tane önemli oyuncu kazandırdıklarını anlattı.

Ve bu sene Anlaşma sağlana Teknik heyetin ise , geçen iki yılın piyasaya verilen güvenin eseri olduğunu dile getiren başkan UÇUM bu şekilde üzerine koyarak büyüyeceklerini söyledi.

Önemli bir hayalinin ise Kars36 Spor kulübüne Sarıkamış da Yüksek irtifa kampı tesisleri kazandırmak olduğunu söyleyen UÇUM Altyapı takımı olan  GAZİ KARS SPOR KULÜBÜ ile de futbol akademi kurarak oyuncu yetiştirmek istediklerini dile getirdi. 

            Başkan UÇUM , Karslı iş insanlarını Kulübe sponsor olmaya davet ederek Desdek olmalarını da hatırlattı, kendilerine yapılacak sponsor reklam ödemelerinin tamamını kazanç kar vergisinden düşürebileceğini de hatırlatan başkan UÇUM şehir stadı ve yeni hocaları ile takımın aşama aşama zirveye tırmanma sürecinin başladığını söyledi. 

Kars36 Spor bu sezon ilk maçını Kars Şehir stadın da Giresun takımı Bulancakspor ile evinde oynayacak. 

 

Hasan OTHAN KARS / Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —