Tarih: 25.09.2024 00:16

Yusuf Talha Osmanoğlu Erkekliğe ilk Adamını Attı

Facebook Twitter Linked-in

 

 

TÜMKİAD Genel başkan Yardımcısı Burhan Osmanoğlu’nun biricik oğlu Yusuf Talha Osmanoğlu, muhteşem bir sünnet düğünüyle erkekliğe birinci adımını attı.

Yusuf Talha Osmanoğlu Babası Burhan Osmanoğlu ve Kirve Muhammet Salıdere birlikte salona gererken salondaki katılımcılar büyük alkışla karşılandılar.

Güneşli Park Düğün Davet Salonunda gerçekleşen unutulmaz sünnet düğününde Osmanoğlu ailesinin mutluluğu ve sevinci gözlerden kaçmadı.

Yoğun katılım ve ilginin yaşandığı yemekli sünnet düğününe iş dünyasından birçok iş insanı, siyasetçiler, oda başkanları, muhtarlar hemşehrileri katıldı.

Davetlileri salon girişinde Karşılaşan TÜMKİAD Genel Başkan Yardımcısı Burhan Osmanoğlu ve eşi sünnet düğünü sonuna kadar bütün katılımcılarla tek tek ilgilenmeleri herkesi mutlu etti. 

BABA Burhan OSMANOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Sünnet düğününde yoğun katılım ve ilgiden dolayı dostlarına yakınlarına arkadaşlarına ve hemşehrilerine teşekkür eden TÜMKİAD Genel Başkan Yardımcısı Burhan Osmanoğlu, Çocuğunuzun büyümeye bir adım daha attığı bugünü, sevdiklerinizle beraber bu güzel günde bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

OZAN İBO COŞTURDU

Görkemli düğünde sahne alan Yörenin güçlü halk müzik sanatçısı Ozan İbo, söylediği bir birinden güzel Kürtçe ve Türkçe türkülerle katılımcılara saatlerce halay çektirdi.

SÜNNET DÜĞÜNÜNDE RENK SİMALAR VARDI 

Yoğun katılım ve ilginin yaşandığı sünnet düğününe TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, TÜMKİAD Teşkilatı Başkanı Murat Güngör, TÜMKİAD Başkan Vekili Dilek Koca, TÜMKİAD Genel Sekreter Yardımcısı Av. İzzet Peksoy, TÜMKİAD başkan Yardımcısı Refik Yakşi, İstanbul Ticaret odası 47. Komite Başkanı İlhami Öztürk, TÜMKİAD Anadolu yakası Şube Başkanı Enes Selimoğlu, TÜMKİAD Pendik İlçe başkanı Kenan Çağlar, TÜMKİAD Esenyurt İlçe Başkanı Özgüç Aktürk, Esenyurt Lokanta Cafe İşletmeleri Dernek Başkanı Ercan Gökçe ve yönetimi, Mali Müşavir Osman Önkibar,  Ardahan Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Celil Ünlü, İstanbul Gazeteciler Derneğinin onursal Başkanı Mustafa Küpeli, TÜMKİAD yönetim kurulu üyelerinden Murat Salmanlı, Cengiz Akkuş,  Sinan Koç, Av Bilal Yayasit, HOÇ-FED Başkanı Derviş Arslan ve Yönetimi, HOC-FED önceki dönem Başkanı Ayhan Öztürk, Köprücük köyü Dernek Başkanı Şeref Caferoğlu,  Köprücük köyü önceki dönem Dernek Başkanı Erkan Deli, adını yazamadığımız siyasi parti temsilcileri, iş insanları, sivil toplum örgütleri, meclis üyeleri, muhtarlar, dostları arkadaşları çok sayıda hemşehrileri katıldı.

Turan AKTÜRK/ İstanbul/Siyasal Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —