Tarih: 24.09.2024 22:38

Ali Mesut Çelik'in Babası Hayri Çelik İstanbul’da toprağa verildi

Facebook Twitter Linked-in

Beylikdüzü ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik'in babası Hayri Çelik yaşamını yitirdi. 

Çevresinde sevilen, sayılan Beylikdüzü ve İBB Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik'in babası Ardahan’lı hemşehrimiz iş İnsanı Hayri Çelik, İstanbul’da toprağa verildi.

57 Yaşında Aramızdan ayrılırken arkasında biri sürü güzellik bırakan merhum Hayri Çelik’in, cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Caminde kılınan ikindi namazından sonra yoğun bir kalabalık eşliğinde Büyükçekmece Yeni Mezarlığında toprağa verildi.

CENAZE TÖRENİNE RENKLİ SİMALAR KATILDI

Merhum Hayrıi Çelik’in  cenaze törenine, CHP Milletvekili Turan Taşkın Özer, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, CHP İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, yakınları ve sevenleri katıldı.

Başkan ÇALIk’ın Sabır Deledi 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü ve İBB Meclis Üyemiz, kıymetli yol arkadaşım Ali Mesut Çelik'in babası Hayri Çelik’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve kıymetli meclis üyemize sabırlar diliyorum” açıklamasını yaptı. Beylikdüzü Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada ise “Kulüp yöneticimiz ve İBB Meclis üyemiz Ali Mesut Çelik’in babası Hayri Çelik vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Beylikdüzü Ardahan Derneğinde taziyeler devam etti.

Burhan AYDIN/Beylikdüzü/ Siyasal Birikim

eee.webp




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —