-
BIST 100
16279,45%0,16
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,11% 0,19
-
GRAM ALTIN
7087,42% -0,35
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00
Ankara ARDA-FED, Ergüder Şimdi'yi Yeniden Başkan Seçti
Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) Genel Kurul Yaptı Ergüder Şimdi yeniden Başkan seçildi
Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) 27 Nisan 2025 Pazar günü Ankara Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Salonunda 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Sunuculuğunu Derviş Güneş’in yaptığı Genel Kurulda, Divan Başkanlığına önceki dönem Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç, katip üyeliğine Cengiz Güler, Zülküf Yılmaz, Özgül Dosti ve Öztürk Korkmaz getirildi.
Yoğun ilgi ve katılımın olduğu, 500 kişiye yakı konuk ve üyelerin iştirak ettiği Genel kurul Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı.
Gene Kurulda Divan Başkanı tarafından Federasyonun farklı iş türlerinde iş yapması delegenin önergesi genel kurulun oylarına sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.
Tüzük gereği yönetim, denetim ve disiplin kurulları maddeleri okunup onaylandıktan sonra tek liste olarak seçime gidildi, Ergüder Şimdi yeniden ARDA-FED’in Genel Başkanı oldu.

DERNEK BAŞKANLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Genel kurulda Ankara’da bu güne kadar Göreve yapmış Ankara Ardahan Vakfı, Ankara Ardahan İl Dernek Başkanları, İlçe ve Köy Dernek Başkanlarına birere ödül verilerek onurlandırıldığı genel kurulda memnuniyet ortama yaratıldı.


BAŞKAN ŞİMDİ TEŞEKKÜR ETTİ
Genel Kurul sonrası yoğun katılım ilginden dolayı konuk ve hemşehrilerine teşekkür eden Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi, ”Ardahan Dernekler Federasyonu Olarak Güven Tazeledik. Bugün gerçekleştirdiğimiz 4. Olağan Genel Kurulumuzda, Ankara’daki tüm derneklerimizin tam desteğini alarak, büyük bir birlik ve beraberlik içinde yeniden görevimize devam etme sorumluluğunu üstlendik.
Bu tarihi gün, Ardahanlılar arasındaki sarsılmaz dayanışmanın ve ortak hedeflere bağlılığın güçlü bir göstergesi olmuştur.
Şölen havasında geçen genel kurulumuza katılarak bizlere güç veren, varlıklarıyla birlik ve beraberlik duygumuzu daha da perçinleyen tüm hemşehrilerimize ve dostlarımıza en kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Yanımızda olamasalar da gönülleriyle desteğini hissettiren, telefon ve mesajlarıyla güç veren kıymetli hemşehrilerimize de minnettarız.
Bugün bir kez daha gösterdik ki: Ardahanlılar Ankara’da tek yürek, tek ses ve tek bilek olmuştur! Bu güçlü birliktelik, Ardahanlıların Ankara’daki sesi ve vicdanı olmaya devam edecek; dayanışmamız, ortak hedeflerimiz doğrultusunda bizleri çok daha büyük başarılara taşıyacaktır. İnancımız tam, kararlılığımız sarsılmazdır!
Hep birlikte, daha güçlü bir geleceğe yürümeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan, isimlerini tek tek sayamadığım; Kars, Ardahan, Iğdır ve çevre illerden gelerek bizlere destek ve güç veren tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Yeni yönetime Ankara’da merkezi bulunan Ardahan, Göle, Çıldır, Posof ve Hanak Dernek Başkanları ile yeni yönetim kurulu oluşturuldu.








YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU,
Ergüder Şimdi Genel başkan seçilirken Yönetim Kurulu Üyeliğine;
Derviş Güneş, Yücel Aktaş, Akın Kardeş, Volkan Bingöl, Adem Parlak, Enver Erdaş, Kurbani Beşteker, Engin Sancar, Çetın Cürül, Şemsettin Korkmaz, Dilek Özel, Sinan Kaya, Gürbüz Akçı Naim Açıkyıldız, Mehmet Diyip, Onur Bayraktar, Ayhan Akgün, Yaşar Doğu Kara, Yeliz Yıldırım Aktaş, Ertay Yazıcı, İrfan Odabaş, Bülent Bahadır, Atilla Demir, Gürsoy Canpolat, Dikmen Güler, Ali Kemal Tatar, Önderhan Gültekin, Barış Serhat Işık, Tülay Yılmaz Ali Rıza Taşkıran, Metin Gültekin ve Yasin Demirci,
Denetleme Kurulu Üyeleri
Yücel Tizci, Ertan Yıldırım, Suat Morkoç, Canip Kara, Ercument Avşar, Zülküf Yılmaz Casim Yılmaz, Yüksel Çelik seçildiler



Eda DEMİR/Ankara/Serhat Birikim
18 Mart Çanakkale Zaferi
Alibeyoğlu kaleme aldı: "Kars: Sahipsiz Şehir Olmasın"
Ramazan bayramı dayanışması mahalleye taşındı
Kars DEM Parti İl Örgütü Halepçe Katliamı anma programı düzenledi
Kağızman, MHP ilçe teşkilatı iftar Sofrasında Buluştu
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Öz-İş Sendikası İftarına Katıldı
Melike Tunç, un yetiştirdiği cefher küçük yürekten büyük gurur
Azerbaycan Başkonsolosluğundan Kars Belediyesine makam aracı hediye edildi
Kars’ta Ramazan Bayramı güvenlik tedbirleri toplantısı yapıldı
Karsta Tır ile Tanker Çarpıştı Yaralı Var
Kars'ta kar yağışı altında Nevruz ateşi yakıldı
Kura Kadın Futbol Takımı Trabzon’da Kaynak Hoca’yı andı.
Bağdaşen (Kinzodamal) Kongre yapıtı, İbrahim Şenel Başkan Seçildi.
Kars İl Sağlık Müdürlüğünden Yenidoğan Nakil Eğitimi
Kars’ta Okul Sporları Futsal İl Birinciliği Tamamlandı
Kars’ta Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerindeki 12 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı
Kars Harakani Havalimanı'mızda şubat ayı yolcu trafiği açıklandı
Kars’ta çatıdan buz sarkıtı otomobilin üzerine düştü
Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mihralibey Ortaokulu Yine Zirvede
TDV Kars Kadın Kollarından İhtiyaç Sahiplerine Yardım
Kars Evliya Camisinde Sakal-ı Şerif ziyaret edilecektir
KATSO ile Tam Finans Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Kars Ziraat Odası Başkan Özcan MÜÇÜK liderliğinde Mart ayı Meclis Toplantısı yapıldı.
Kars'ta Konut Satışı İstatistiği Açıklandı!
Kars Valisi Ziya Polat’tan Sağlık Çalışanlarına Tıp Bayramı Tebriği
AK Parti Heyetinden Kars Belediye Başkanı Prof.Dr.Ötüken Senger’i Ziyaret
Yeşilay Kars'ta çocuklarla buluştu
Kars Huzurevi Sakinleri Ve Öğrenciler Aynı Sofrada
Kafkas Üniversitesi'nde 150 Kişi İşe Alınacak
TÜMKAD Genel Başkan Yardımcısı OSMAOĞLU’nun Babası Toprağa Verildi.
Yükleniyor







