Tarih: 21.10.2024 00:31

Başkan Hüseyin KIZILATEŞ Adaylığını Açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Göle Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Hüseyin KIZILATEŞ, Bir dönem daha dernek başkanlığını adaylığını açıkladı.

Serhat Birikim Gazetesine açıklamada bulunan Ankara Göle Dernek başkanı Hüseyin KIZILATEŞ, Göle Derneğimizin yönetimini yeni dönemde de sürdürmeye talibiz. 

Sizlerin taktiri ile göreve geldiğimiz günden, günümüze kadar gelen yönetim sürecinde olduğu gibi, derneklerimiz ve hemşerilerimizle birlikte ortak akıl ve tüm renkleri ile Göle Derneğimizin yönetimini yeni dönemde de sürdürmeye talibiz diyen Ankara Göle Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Hüseyin KIZILATEŞ, konuşmaların şöyle sürdürdü; 

Kıymetli hemşehrilerim şimdiye kadar olduğu gibi Gösterişten uzak hizmet odaklı mütevaziye içerisinde, Sağ elin verdiğini sol el görmeden,

Öğrencilerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, sporcularımıza, hastalarımıza ve ihtiyaç sahibi olan hemşerilerimize yardıma ve desteğe devam edeceğiz. 

Bölgenin ve hemşerilerimizin sorunlarını dile getirerek çözümleri konusunda takipçi ve destekçi olmayı sürdüreceğiz. 

Kimseyi ötekileştirmeden adil ve hakkaniyetli bir şekilde tüm zenginlikler ile ilçemizin ve hemşerilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz.

Yapacağımız genel kurulda bizler gibi yönetime talip olan arkadaşlarımızla demokratik bir hizmet yarışı içinde olacağız. 

Sonuç ne olursa olsun

Her sonuçta derneğimizin birlik ve beraberliğinin daha da güçlenmesi için çaba göstermeye ve desteğe devam edeceğiz...

Yeni dönemde Ankara Göle Kültür ve Dayanışma Derneğimizin yönetimine yeniden aday olduğumuzu bildirir, Demokratik olgunluk ile centilmence bir yarış içinde olacağız.   Diğer adaylarımıza başarılar dileriz. 

Genel Kurul 27 Ekim’de Yapılacak 

Saygıdeğer üyelerimiz derneğimizin olağan genel kurul toplantısı dernek merkezi olan İzmir 2 caddesi 47/1 Çankaya Ankara adresinde, 27/10/2024 tarihinde, saat: 14:30’da salt çoğunlukla yapılmasına, salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın aynı adreste 03/11/2024 tarihinde saat 14:30 da yapılacak.

Eda DEMİR/Ankara/Serhat Birikim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —