Tarih: 29.08.2024 20:35

Başkan Nasrettin BAVAŞ;  30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos Zafer Barımı nedeniyle bir açıklamada KAISİAD önceki dönem Başkanı Nasrettin BAVAŞ Vatan işin canların feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle hürmetle anıyorum dedi.

            Bu yıl Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü. 1922 yılında vatanın bağımsızlığı için savaşıp can veren şehitleri anmak için hazırlanan '30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun diyen KAISİAD önceki dönem Başkanı Nasrettin BAVAŞ, Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 102. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz. diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü; 

            Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun.

            Kazanılan bu zaferin büyük önder Atatürk'ün önderliğinde çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik içerisinde dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen hürriyet ve bağımsızlık aşkıyla yanan, bir milletin sarsılmaz azim ve inancının zaferi olduğunu belirtti.

Burhan AYDIN/Kocaeli/Serhat Birikim                    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —