Tarih: 13.09.2024 23:54

Cüneyir Süleymanoğlu, Adalet Arıyorum

Facebook Twitter Linked-in

Serhat Birikim Gazetesine açıklamada bulunan SSK Ankara şefi Cüneyir Süleymanoğlu,  Babamdan kalan yerlere Alican KERDIGE tarafından bina yapılmış 7 yıldır yıkımı gerçekleşmiyor

SSK Ankara’da çalışıyorum yüzde 90 ortopedik engelliyim annem öldü cenazesine gidemedim çünkü beni abim kardeşlerim ve amcalarım köye bırakmamaktadırlar can güvenliğim olmadığından yıllardır köyüme gidemiyorum. 

Dedemden babama babam Bana intikal eden Ardahan İli Göle İlçesi Esenyayla (K. Altunbulak) köyünde şahsıma ait 116 ada 5 parsel eski ev ve 116 ada 2 parsel üzerine Alican KERDIGE tarafından bina yapıldıktan sonra yıkılması için çalmadığım kapı kalmadı ama yıkım daha gerçekleşmedi.

Babam vefat ettikten sonra 2017 Yılında Göle Tapu müdürlüğünde tapuyu üzerime aldım. Göle belediyesinde intikal yaptırdım, tam ev yaptıracaktım duydumki arazimin üzerine Abilerim ve amcalarım tarafından bina yapmışlar.

5 YILDIR ADALET ARIYORUM.

            Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz. 116 ada 5 parsel eski ev ve 116 ada 2 parselde Şahsıma ait TC tapusunun üzerine ev yapılmış şikayetim sonucu Erzurum bölge adliye mahkemesi bu haksızlığı ret etmiş yıkılması için karar verdi, ne yazık ki Ardahan Özel İdare neden yakmadığını anlamış değilim bu yüzden adalet arıyorum.

Cime’re defalarca şikayette bulundum Ardahan’dan Cimer’e personeller yanlış ve eksik bilgilendir yazarak kurumları yanıltıyor her iki binanın yıkılmasını istiyorum.  

Hasan OTHAN/Ankara/Serhat Birikim 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —