Tarih: 22.03.2024 00:33

DEM Parti Eş Başkan Adayları Aydınlıkevler Mahallesi'nde NEVROZİ'da Halkla Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

DEM  Kars DEM Partisi Belediye Eş Başkanı Kenan KARAHANCI ve Arzu Savaş Derman NEVRUZ ,Tabiatın bütün zenginliklerini müjdeleyen bolluğu ,bereketin coşkunun ,sevincin habercisi bir dostluk türküsüdür. Aydınlık evler 'mahallesinde düzenlediği Newroz'un kutlaması çekilen halaylarla yapıldı.

Parti Kars Belediye Eş Başkan Adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı ile DEM Parti Van Milletvekili Zülküf Uçar, Aydınlıkevler'de Halkla Buluştu.DEM Parti Kars İl Başkanlığı tarafından organize edilen halk buluşması yoğun bir ilgiyle karşılanan Eş Başkan Adayları, halkı selamladıktan sonra kalabalık kitle ile birlikte davul zurna eşliğinde halay çektiler.Halk buluşmasında Aydınlıkevler sakinlerine hitap eden Karahancı,  göreve geldikleri ilk andan itibaren imar planı ve altyapısı olmayan tüm mahallelerin sorunlarını ortadan kaldıracaklarını söyledi.Karahancı devamında "Aydınlıkevler Mahallesini engellilerin, kadınların, gençlerin, çocukların güvenli, huzurlu yaşayacağı, neşeli bir şehir görüntüsüne kavuşturacağız" dedi.

Eş Başkan adayı Karahancı'nın konuşması,

"Bugün halk buluşmamızda Aydınlıkevler Mahallesi'ndeyiz. Coşkulu, umutlu bir buluşma gerçekleştirmekteyiz ve diyoruz ki; Kars’ı sağlıklı, halkın ihtiyaçları için üretimi önceleyen, engelleri ortadan kaldıran, tüm canlıları merkezine alan; engellilerin, kadınların, gençlerin, çocukların güvenli, huzurlu yaşayacağı, neşeli bir şehir görüntüsüne kavuşturacağız. Dem gelecek, devran dönecek.” İfadelerini kullandı.Eş Başkan Karahancı, 31 Mart sabahı tüm halkımızı sandık başına gitmesini, diğer şehirlerde bulunan vatandaşlarımızın da Kars’a gelerek oylarını kullanmalarını istedi.

Hasan OTHAN  KARS / Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —