Tarih: 23.11.2023 00:41

Dr. Murat Yılmaz, Ardahan Belediye başkan A. Adayı Oldu

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partilere adaylık başvuruları devam ediyor.

Petrol-Doğalgaz, konularında danışmanlık yapan ve birçok STK ve Meslek Örgütlerinde görev alan Dr. Murat Yılmaz, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Ardahan Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

Başvurunun ardından açıklama yapan Dr. Murat Yılmaz, 30 yıla yakın bir süredir Kamuda Petrol-Doğalgaz ve Enerji Uzmanlığı konusunda, Mühendislikte ve Sosyo-Kültürel alanlarda elde ettiği tüm bilgi ve birikimini Ardahan’a ve hemşerilerine hizmet edebilme adına aday adayı olduğunu söyledi.

Dr. Murat Yılmaz açıklamasında şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeni Yüzyıl programına katkı koyabilme adına;  Milletvekilimiz Kaan Koç, İl Başkanımız Ersin Yılmaz ve Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Başkanı,  Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Ak Parti Teşkilatı ile birlikte, 30 yıla yakın bir süredir Kamuda Petrol-Doğalgaz ve Enerji Uzmanlığı konusunda, Mühendislikte ve Sosyo-Kültürel alanlarda elde ettiğim tüm bilgi ve birikimi mi Ardahan’a ve saygıdeğer hemşerilerime hizmet edebilme adına AK Parti’den aday adayıyım” dedi.

Çiğdem Koçak/Ardahan/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —