-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
GÖLE-FED Göle’nin Sorunlarını Meclise Taşıdı
İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Göle İlçesini sorunlarını Ardahan Milletvekillerine dolsa halinde teslim etti.


İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Göle İlçesini sorunlarını Ardahan Milletvekillerine dolsa halinde teslim etti.
Konu hakkında basına açıklamalarda bulunan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Eren Küpeli, İlçemizin sorunlarını sözlü ve belgeler halınde Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu’ya teslim ettiklerin söyledi.


GÖLE-FED Genel Başkanı eren Küpeli Ankara ziyareti gazetemize şu şekilde açıkladı
19 Ekim perşembe günü T.B.M.M'de Serhat şehrimiz Ardahan'ımızı temsil eden Milletvekillerimiz olan Sn. Kaan Koç ve Sn. Özgür Erdem İncesu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Milletvekillerimiz ile Göle ilçemizin sorunları üzerine konuşma fırsatı bulduk.
Göle ilçemizin Yiğitkonağı, Yeniköy, Budaklı ve Kalecik köylerimiz başta olmak üzere tüm köylerimizdeki yollarının yapılması, ormanlarımızdaki ağaçların düzensiz kesimi, köylerimizde olan arazi sorunu, su sorunu, şap hastalığından dolayı oluşan mağduriyetleri ve afet bölgesi ilan edilmesini, Durançam'daki baraj konusu, sokak hayvanlarının oluşturduğu rahatsızlığa çözüm bulunması, Tarım ve hayvancılığım modern, bilinçli yapılması için çiftçilerimize eğitim, seminer verilmesini, devlet destekli veterinerler gönderilmesini, Göle otogarına servis konulmasını ve Doğu Ekspresinin Ardahan'a kadar gelmesi konuları üzerine dilekçelerimizi ve önerilerimizi yazılı ve sözlü olarak ileterek, detaylı bir şekilde fikir alışverişinde bulunduk.
Ardahan Milletvekillerimiz Sn. Kaan Koç ve Sn.Özgür Erdem İncesu'nun Göle ilçemizin sorunlarına tüm detayı ile hakim olduklarını ve çözümleri için koordineli bir şekilde tüm gücüyle çalıştıklarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İstanbul Göle Dernekler Federasyonu olarak bizleri T.B.M.M'de samimi, içten ve misafirperver olarak ağırladıklarından dolayı teşekkür eder, memleketimiz için yaptıkları çalışmalarda başarılar dileriz. Ayrıca T.B.M.M ziyaretimizde bizlere eşlik eden yönetim kurulu üyelerimize ve araç tahsisinde bulunan Avcılar Belediyesine teşekkür ederiz.
Süleyman TURAN/Ankara/Serhat Birikim
Budak, Göle Belediyesin’de 3 Araç Hizmete Başladı
Silahlı Kavga: Ardahan’da 2 Kişi Yaşamını Yitirmesi Bölgeyi Yasa Boğdu.
Kars’ta 70 sosyal medya hesabına erişim engeli: Siber suçlara dur dedi.
Kars Belediye Başkanı Senger’den Koçyiğit’e yanıt
DEM Parti Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit: “Kayyım da Kars Belediyesi de sınıfta kaldı”
Göleli Kadınlar Sanatın Gücünü İstanbul’a Taşıdı
Vekil Koç, muhtarları gazi mecliste ağırladı
AK Parti Göle’de Kadın Kolları’nda yeni dönem
"ABD'nin yeşil kağıttan imratorluğu Milli Ekonomi Modeli ile çöktü"
Kars'ta uyuşturucu operasyonu
Kars KATSO Başkanı Kadir Bozan, "Sarıkamış’ın görmezden gelinmesi kabul edilemez"
Vekil Koç, yeni yatırım mesaisine başladı!
Öğüt’ten Korkmaz Karaca’ya "Kitaplı" destek!
Ardahan nefes aldı: Komşuda ise alarm var!
Kars Atatürk Meslek lisesi Aşık Murat Çobanoğlu Anma Programı Düzenlendi
Naif Alibeyoğlu’ndan Hep Erzurum'un Adaylığına Tepki
Kars’ta 'Aynalı Köşk' davası başladı: Eski Başkan Murtaza Karaçanta hakim karşısında
Başkan Demir, yol açma çalışmalarını inceledi
Bursa’da Aşık Murat Çobanoğlu Anma Programı Düzenlendi
Kars Kalesi eteğinde Nevruz ateşi yakıldı
Tek Gross’un Açılışı Çerkezköy ve Bölge’de Ses Getirdi.
Kağızman'da Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kars İl Emniyet Müdürü Murat Abdullah Tombul dan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret
Kars Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük’ten çiftçiler için destek çağrısı
Tarım ve hayvancılıkta "Kayıp Yıl" endişesi!
Efrail Çiftçi’nin annesi son yolculuğuna uğurlandı
Vali Çiçekli, Şehit Ailelerinin Bayramını Kutladı
Ardahan İl Genel Meclis Üyelerine Kayak Dersi
Milletvekili Koç’tan Bayramda Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi
Başkan Kamıl SALDUZ; "NEVRUZ" Baharın Mücdecisidir
Yükleniyor







