Tarih: 28.09.2024 00:41

Göle Belediyesi, Yunus Emre Belediyesinden Umutlu Döndü

Facebook Twitter Linked-in

Manisa’nın Yunus Emre Belediye başkanı Semih Balaban’ı makamında ziyaret eden Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, Göle Belediyesi’nde eksik olan ihtiyaçlar üzerinde önemli konulara masaya yatırdık

Göle Belediyesinin ihtiyaç duyduğu makine parkuru ve yeni projelere kaynak bulmak için CHP’li Belediyeleri ziyarete çıkan Başkan Gökhan Budak, Manisa’nın CHP’li Yunus Emre Belediyesini ziyaret etti.

Göle Belediyesi ve Manisa Yunus Emre Belediyesi arasında işbirliği konularının görüşüldüğü ziyaret sonrası bir açıklama yapan başkan Gökhan budak, destek ve misafirperverliğinden dolayı Manisa’nın Yunus Emre Belediye başkanı Semih Balaban’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Budak, “Bugün, Manisa Yunus Emre Belediye Başkanı Sayın Semih Balaban’ı ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz bu verimli sohbet, iki belediye arasında işbirliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdı. Görüşmemizde, Göle Belediyesi’nde eksik olan ihtiyaçlar üzerinde detaylı değerlendirmeler yapma fırsatını bulduk. Sayın Balaban’ın deneyimlerinden yararlanmak, ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik öneriler almak bizler için son derece değerliydi. Misafirperverlikleri için Sayın Semih Balaban’a ve ekibine teşekkür ederim. Bu tür işbirliklerinin, hem ilçemize hem de Manisa’ya fayda sağlayacağına inanıyorum. Gelecek projelerimizde bu olumlu görüşmelerin etkisini görmek dileğiyle, çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Ömer TURAN/Göle/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —