Tarih: 16.04.2024 15:48

Göle Belediyesinde İlhan Gültekin Görevi Budak’a devretti

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart seçimlerinde yapılan  Ardahan’ın Göle ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisinden belediye başkanı seçilen Gökhan Budak, dün Seçim Kurulundan aldığı mazbata sonrası resmen görevine başladı.

Ramazan bayramı tatili ve YSK’ya yapılan itirazlar nedeniyle iki hafta sonra mazbatalarını alan CHP’li belediye başkanları dün göreve başlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Ardahan Adliyesinden mazbatalarını alan CHP’li belediye başkanlarının ilk durağı Ardahan  Belediyesi oldu. Partililerin ve halkın tebriklerini kabul eden Ardahan Belediye başkanı Faruk Demir ve partililer daha sonra Göle ilçesine giderek burada yeni başkan Gökhan Budak için düzenlenen devir teslim törenine katıldılar.

GÖLE BELEDİYE BAŞKANI BUDAK, “FARUK DEMİR NASIL BAŞARDIYSA BİZLERDE ONUN İZİNDEN GİDİP SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Eski belediye başkanı İlhan Gültekin’in başkanlık makamında çiçekle karşıladığı Göle’nin Belediye başkanı Gökhan Budak, burada vatandaşların ve Gölelilerin tebriklerini de kabul etti.

Başkan Budak, makamında yaptığı açıklama da ise şunları söyledi “Halkımızın bize verdiği bu emaneti inşallah layıkıyla yerine getireceğiz. Seçim sürecinde Göle halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz. Bu sözler bizim namus ve şeref sözümüzdür. Görev süremiz boyunca Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir'i kendimize örnek alarak o nasıl yapmışsa bizlerde aynısını yaparak vaatlerimizi yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Ömer TURAN/Göle/Serhat Birikim 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —