Tarih: 20.05.2024 14:24

Iğdırlı şair Yahya Azeroğlu Amerikan Wordsmit dergisinde

Facebook Twitter Linked-in

        Iğdır’ın yetiştirdiği ünü dünyaya yayılan değerli şairlerden olan Yahya Azeroğlu, Amarikada yayınlanan,editörlüğünü Dr. Omatee Ann Marie'nın yaptığı Wordsmith dergisinde fotoğrafı kapak kousu oldu.

                Derginin yayınlanan 31. Sayısında Yahya Azeroğlu’na yer verildi.Ve dergi Amazon İnternet sitesinde satışa sunuldu.

Şair Yahya Azeroğlu”Dr. Omatee Ann Marie'ya teşekkür ediyorum.

Bu gün Amarikada yayınlanan,editörlüğünü Dr. Omatee Ann Marie'nın yaptığı Wordsmith dergisinde fotoğrafım kapak konusu olmakla beraber yayınlanan tüm kitaplarımdan bahsederek 2024/31. Sayısı naçizane şahsıma özel sayı olarak yayınlanmış bu vesileyle başta Dr.Omatee Ann Marie başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor sonsuz selam ve sevgiler saygılar sunuyor yeni çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.”dedi

                    Dr. Omatee Ann Marie'da dergiye yazdığıönsözde şu görüşlere yer verdi:” Wordsmith Uluslararası Editör - Sayı 31 Yaratıcılığın sınır tanımadığı ve sanatsal ifadenin sınırları aştığı Wordsmith International Editorial'ın 31. sayısına hoş geldiniz. Bu özel sayıda, dünyanın dört bir yanından sanatçılara ışık tutuyor, olağanüstü yeteneklerini ve olağanüstü başarılarını kutluyoruz.

Canlı resimlerden çağrıştırıcı heykellere, dokunaklı şiirlerden ilgi çekici hikayelere kadar, öne çıkan her sanatçı sayfalarımıza benzersiz bir vizyon ve ses getiriyor. Eserleri sadece büyülemek ve ilham vermekle kalmıyor, aynı zamanda bize sanatın evrensel gücünü hatırlatıyor, iyileştiriyor ve dönüştürüyor.Angela Kosta'ya bu baskının küratörlüğündeki bağlılığı ve tutkusu için yürekten teşekkür ederiz. Sarsılmaz desteği ve yetenek konusundaki keskin gözü bu konuyu gerçekten olağanüstü kıldı.Küresel sanatın çeşitli ve dinamik dünyasını keşfetmek için bize katılın. Başyapıtlara dalın, hikayelerini okuyun ve her sanatçının somutlaştırdığı yaratıcılık ve dayanıklılıktan ilham alın. 31. sayı, sanatsal deha merceğinden yakalanan insan ruhunun bir kutlamasıdır. Yolculuğun tadını çıkarın!”Saygılarımla,Keyifli okumalar! Omatee Ann Marie Hansraj Kurucu/Editör”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —