Tarih: 02.02.2024 16:04

İl Başkanı Sarıbuğa, Yüreğim Balçeşme’li Köylülerimle Beraberdir.

Facebook Twitter Linked-in

Göle Balçeşme Köyünden  Adalet ve Demokrasi Partisi İzmir İl Başkanı Adeni Sarıbuğa, Köylülerinin gecesine katılamadığı için sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

 İzmir fuarında uluslararası firmalara ev sahipliği yaptığından dolayı 3 Şubat’ta yapılacak Balçeşmeliler (Lelevarginis)  Köyünün gecesine, katılamadığı için üzgün olduğunu belirten Adalet ve Demokrasi Partisi İzmir İl Başkanı Adeni Sarıbuğa, şunu bütün köylülerim bilmeliki bütün yüreğim Balçeşme’li Köylülerimle beraberdir. Diyerek konuşmalarını şöyle sürdürdü:

       Çocukluk anılarımı bırakıp baba ocağım Balçeşme köyünden istemeyerek gurbete göç ettim. ama yüreğimin yarısını köyümde bıraktığım için hep geri döner bakar. Her zaman özlerim.

       Bu yüzden hasret ve özlemin giderileceği bütün köylülerimin buluşacağı Balçeşme Derneğinin düzenlediği geleneksel Kaz gecesine katılamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Bir sonra yapılacak bütün etkinliklere katılacağımı bilmenizi istiyorum.

Geceye emek verin Başta Balçeşmeliler (Lelevarginis) Dernek Başkanı İbrahim Baykara’ya ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, bütün köylülerimi özlemle, saygıyla hürmetle selamlıyorum 

Melek KÜPELİ/İzmir/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —