Tarih: 08.03.2024 15:38

İş İnsanı Lokman NAKIŞ; Lösemili Çocuklara Umut Olalım Dedi.

Facebook Twitter Linked-in

Lösemili Çocuklar nedeniyle açıklama yapan İş İnsanı Lokman NAKIŞ; “Adı büyük, zor bir hastalık toplumsal olarak birbirimizin elinden tutmak için de bir fırsat. 

Bu nedenle lösemili çocukları kendi çocuklarımız gibi hissedip ellerin tutum umutlarını büyütmeliyiz dedi.

Yağmur KÜPELİ /İstanbul/Serhat Birikim

Lösemi, kemik iliğindeki hücrelerin kontrolsüz ve aşırı çoğalması ile ortaya çıkan, tedavi edilmediği takdirde ölümle sonuçlanan bir hastalıktır. Bu nedenle vatandaşlarımızı bilinçlendirme faaliyetlerinin kesintisiz olarak sürdürülmesi, koruyucu önlemlerin arttırılması ve kanserle mücadele edilmesi gerekmektedir diyen İş İnsanı Lokman NAKIŞ, Geleceğimiz olan lösemi hastası çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerine elimizden gelen her tür desteği vermek, bütün imkânlarımızı seferber etmek devletin en temel görevlerindendir dedi.

            Bu hastalığa yakalanmış çocuklarımızı mutlu etmek, kansere 'dur' demek, halkımızı bilinçlendirmek, erken teşhisin önemini vurgulamak, lösemili çocuklarımıza doğru yaklaşımları kazandırmak için bu hafta hepimize önemli görevler düşmektedir. diyen İş İnsanı Lokman NAKIŞ konuşmasını şöyle sürdürdü, Sorunlar olabilir ama birbirimizin elini bırakmaktan vazgeçmez ve birbirimizin acısını yüreğimizde hissedersek sorunlar kendiliğinden çözülür diye düşünüyorum. 

Lösemi ciddi fakat tedavisi olan bir hastalık. Sevgi ve umut, lösemili çocuklarımızın ihtiyacı olan öncelikli iki şey. Tüm dünyanın ve Türkiye'nin Lösemili Çocuklar Haftasını kutluyor, sağlıklı ve mutlu nesillerle geleceğe uzanmayı ümit ediyorum

Unutmayalım ki toplum sağlığımız, ülkemiz için en önemli hazinedir. “Lösemili Çocuklar Haftası” vesilesiyle lösemili çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olduğumuzu vurgulayarak, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —