Tarih: 27.06.2024 23:54

KAI’lılar 30 Haziran’da Bursa’da Buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Kars Ardahan Iğdır dernekler Federasyonu Bursa’da yaşayan Kars Ardahan Iğdır’lı hemşehrilerini ve dostlarını 30 Haziran’da yapacakları piknikte buluşturacaklar.

Piknik şöleni hakkında Serhat Birikim Gazetesine açıklamada bulunan Bursa Kars Ardahan Iğdır dernekler Federasyonu Genel Başkanı Durmuş DUMAN; bütün hemşerilerimizi çoluğuyla çocuğuyla bütün aileleriyle katılacağı bir piknik şöleni yapıyoruz büyük bir buluşmaya bütün hemşerilerimiz ve dostlarımızı bekliyoruz diyerek konuşmalarını şöyle sürdürdü:

Bursa KAIFED olarak yemekli geceler yapıyoruz bazı hemşerilerimiz bu etkinliklere katılamıyorlar. Bizde bütün hemşerilerimizin katılacağı ve bundan sonra yılda bir kez piknik şöleni yapıp bütün hemşerilerimizi bir araya getirip bir birlerini tanımayan gençlerimizi ve çocuklarımızı tanıştıracağız. İşte bu bizim en büyük hedefimiz olacak.

BURSA GURBET FESTİVALİ YAPACAĞIZ

Piknik şölenin hazırlıklarını yaparken çok sayıda hem sihrimizin heyecanına şahit olduk. Piknik şölenimize yoğun katılım olursa gelecek sene bu etkinliğin adını Bursa Gurbet Festivali Koyacağız.

DOYASIYA HALAY ÇEKECEĞİZ

Yöremizin güçlü Halk Müzik Sanatçıları Özgen Akçı, - Halk Müzik Sanatçısı Himmet Öztürk ve Halk Müzik Sanatçıları Cuma Alihan İlkar yöremizin türküleriyle eşliğinde halay çekeceğiz.

Etkinlikte vaz geçilmez davul zurna eşliğinde yöresel tek oyunlarımızı oynayacağız. 

Kaçkar TV’den canlı yayınlanacak Bursa Piknik şölenimizi sunuculuğunu usta Sunucu Meryem Sarıkaya yapacak

Akşama kadar sürecek piknik şölenimizde Halat Çekimi, Yumurta yarışı, Çuval’la koşu yarışı gibi birçok oyunlar olacak bu önemli buluşmamızı bütün Bursa dostlarımızı ve Kars Ardahan Iğdır’lı hemşerilerimiz davetledir

Yer Tuzaklı Piknik alanı 

İrtibat Durmuş DUMAN;  Bursa KAIFED 
GSM: 0 544 226 64 19

Hasan OTHAN/Bursa/Serhat Birikim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —