Tarih: 21.05.2024 23:16

Karagöz,  Serhat Ardahanspor’un "Bu sezon hedef 3.Lig olmalı"

Facebook Twitter Linked-in

 Önceki dönem Serhat Ardahanspor FK başkanı Aykut Karagöz, Play-Out maçında alınan galibiyet nedeniyle bordo mavili ekibi tebrik etti.

            Karagöz şirketler grubu yönetim kurulu başkanı ve siyasetçi Aykut Karagöz, geçtiğimiz sezon ilimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Serhat Ardahanspor’un dün Bağdeşenspor ’la oynadığı maç sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

            İş insanı Aykut Karagöz, kulüp başkanı Yusuf Alp Yılmaz ve teknik heyetin kurduğu takımın 3.lig’de oynamayı hak ettiğini belirterek, tüm Ardahanlıları Serhat Ardahanspor’un 3.lige çıkması için maddi ve manevi destek olma çağrısında bulundu.

“Ardahan Halkının Bu Takıma Sahip Çıkması Lazım”

            Karagöz, “Türkiye’de 81 il içerisinde 3. lig görmeyen tek il Ardahan bu bilinçle bu sezon çok çabalayan şampiyon olmak için elinden geleni yapan kulüp başkanımız Yusuf alp Yılmaz’ı yönetimini kurduğu takımda ter döken futbolcu ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Emeklerinize sağlık sizler elinizden geleni yaptınız ancak bu iş bir avuç kişinin çabasıyla olmaz olmadı da başta mülki amirlerin, vekillerin Ardahanlı iş insanlarının en önemlisi de Ardahan halkının bu takıma sahip çıkması ile olur.  Kimi maddi kimi manevi olarak takımımızın yanında olduğunu hissettirmeli ki ilimizin takımı bir üst lige çıksın bu imkânsız değil mucizede değil bu vesile ile yeni sezonun planı programı bu günden yapılmalı çalışmalara hemen başlanmalı Ardahanlının özlemini duyduğu şampiyonluğu halkımıza yaşatmalıyız şimdiden başarılar diliyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada elimden geleni yapacağımı da buradan ilan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çiğdem KOÇOK/Ardahan/Serhat Birikim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —