9390,51%1,20
38,75% 0,36
43,63% 0,27
4147,36% 1,07
6711,63% -0,27
Merkezi İstanbul’da bulunan Dünya Karapapak Birliği Vakfı ve Derneği Genel Başkanı Ekan Koçali, beraberindeki heyet Anıtkabir’i ziyaret ettikten sonra 5 Tepeyi ziyaret ettiler.
Dünya kara papak Türkleri Derneği ve Dünya Karapapak Türkleri Vakfı’nın Genel Başkanı Erkan KOÇALİ, genel başkan yardımcısı Hikmet KARABOĞA ve yönetim kurulu üyesi Gündüz MUTLU 8 Mayıs 2025 günü Ankara Beştepe Millet kongre ve kültür merkezinde Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılacağı vakıflar genel müdürlüğünün 101.yıl dönümü programına katıltıldılar.
Daha sonra Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün huzuruna çıkarak Anıtkabir de Karapapak toplumunun Cumhuriyete ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olan bağlılığını ve minnettarlığını bir kezde kabri başında ifade ettiler.
Eda DEMİR/Ankara/Serhat Birikim