-
BIST 100
16406,97%1,32
-
DOLAR
44,11% 0,08
-
EURO
51,02% -0,02
-
GRAM ALTIN
7337,76% 0,03
-
Ç. ALTIN
11798,29% -0,24
Kars Harakani Havalimanı’nda Ratasyon Görev Değişimi
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) bünyesinde gerçekleştirilen son atamalar kapsamında, Kars Harakani Havalimanı Müdürlüğü görevine Oğuz Aydemir atandı.
Yapılan görevlendirme ile birlikte Kars’taki idari değişim resmiyet kazanırken, yeni müdürün önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor.
Görev değişikliği çerçevesinde, Kars Harakani Havalimanı Müdürü olarak görev yapan Adem Tiryaki ise Bursa Yenişehir Havalimanı Müdürlüğü görevine getirildi. Böylece iki önemli havalimanında karşılıklı bir yönetim değişimi gerçekleşmiş oldu.
Söz konusu değişiklik yalnızca Kars ile sınırlı kalmadı. DHMİ tarafından yürütülen geniş kapsamlı atama sürecinde Türkiye genelinde çok sayıda havalimanında müdür ve başmüdür düzeyinde görev değişiklikleri yapıldı. Edinilen bilgilere göre yaklaşık 50’ye yakın yöneticinin görev yerinin değiştiği bu süreç, kurum içinde önemli bir idari yenilenme olarak değerlendiriliyor.
Havalimanı Yönetiminde Yeni Dönem
Kars Harakani Havalimanı’nda görevi devralacak olan Oğuz Aydemir’in, bölgedeki yolcu trafiği, operasyonel düzen ve hizmet kalitesine yönelik yeni planlamalar yapması bekleniyor. Özellikle son yıllarda artan iç hat seferleri ve mevsimsel yolcu yoğunluğu göz önüne alındığında, yönetim değişikliğinin havalimanı hizmetlerine nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.
Öte yandan Bursa Yenişehir Havalimanı’na atanan Adem Tiryaki’nin de Kars’taki görev süresince edindiği tecrübeyi yeni görev yerinde değerlendirmesi bekleniyor. Yapılan bu karşılıklı atamaların, DHMİ’nin kurumsal tecrübe paylaşımını artırmayı ve hizmet standardını ülke genelinde dengelemeyi hedeflediği ifade ediliyor.
Gerçekleşen görev değişimleriyle birlikte hem Kars hem de Bursa’daki havalimanlarında yeni bir yönetim dönemi başlamış oldu. Kurum içi rotasyonun, operasyonel verimlilik ve hizmet kalitesine olumlu katkı sunması bekleniyor.
Adem Tiryaki’ye yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.
Hasan OTHAN KARS / Serhat Birikim
Kars Yeşilay Şubesi’nden Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret
Kars’ta Bahri Dağdaş cad silahlı saldırı
Görevden alınan Vali Yardımcısı İddialara Yanıt Verdi Suçsuzum
Damal Belediyesi Kreşi Tartışması: Başkan Çamlıyurt’tan Tepki
Susuz Belediyesi’nden Ramazan’da İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım
Selim Belediye Başkanı Barış Koç,tan400 Koli Ramazan Yardımı
Kars Belediyesi’nden Asfalt Şantiyesi İddialarına Açıklama
Kars Valisi Ziya Polat’tan Anma Mesajı
Kars'ta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret
Kars Yurt İşletmecileriyle Hizmet Değerlendirmesi
Kars Başsavcılık İftarında Protokol Buluştu
Kars’ta Tuğba Özay Cirit Oynadı
Kars Kültür Merkezi Yenilenen Yüzüyle Yeniden Hizmete Açıldı
Vali Yardımcısı KASIMOĞLU Görevden Uzaklaştırıldı.
Ardahan Devlet Hastanesi’nde Bir İlk Beyin Ameliyatı
Başkan Ulakcı, standart dışı araç plakalar için vatandaşları bilgilendirdi
Kars Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Başköylü başarılı personelleri ödüllendirdi
DEM PARTI KARS IL BASKANLIGINDAN NEWROZ KUTLUMASINA ÇAĞRI
Kars’ta gece yarısı zincirleme kaza: 3 yaralı
Kars Türk Kızılay İl Başkanlığı'ndan iftar yemeği
Kars Harakani devlet hastanesinde yeni görevlendirmeler
İş İnsanı Çağlar Şen, Sarıkamış’ı Yasa Boğdu
Kars’ta İran’a yönelik saldırılar protesto edildi
Kars’ta iftara dakikalar kala Silahlı sopalar kavga 2 yaralı
Mesud Pezeşkian İlham Aliyev'i’i telefonla aradı.
Kars 36 Spor: 3 – Dersimspor: 1
Kars'ta YRP Genel Başkan Yrd İbrahim Gök
Kars’ta Siyasi Parti Başkanları İftarda Bir Araya geldiler
KARS CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANLIĞININ 08 MART MESAJI
8 MART Dünya Emekçi Kadınlar Günü
Yükleniyor







