Tarih: 23.09.2024 00:16

Marmara KAISİAD Kahvaltılı Toplantısına Yoğun İlgi

Facebook Twitter Linked-in

Merkezi Kocaeli’nde bulunan ve Başkanlığını Şamil Yalçın’ın yaptığı Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (Marmara KAISİAD) 22 Eylül Pazar sabahı kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

 

Marmara KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın yaptığı açıklamada “Marmara KAISİAD Ailemiz ile Geleneksel kahvaltı programımızda bir araya gelerek, birbirinden değerli üyelerimizle istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Almış olduğumuz kararlar hayırlara vesile olsun inşallah” dedi. 

KAISİAD’ın 2010 yılında kurulduğunu ve bugüne kadar ülkemizin kalkınmasına katkı sunmak için önemli çalışmalar yaptığını söyleyen Başkanlığını Şamil Yalçın, Bine yakın üniversite öğrencisine burs verdiklerini, Kars, Ardahan ve Iğdır bölgesine çeşitli iş gezileri düzenlendiğini, Bölgenin kalkınması için bir rapor da hazırlandığını söyleyen Yalçın, “Hem doğduğumuz bölgeye hem de yaşadığımız bölgeye ortak akılla katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. 

Toplantıda KAISİAD önceki dönem Başkanı  Nasrettin Bavaş, birlik  mesajı verdikten sonra üyeler sırasıyla görüş belirttiler.

 

Fuat KATKA/Kocaeli/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —