Tarih: 13.06.2024 15:53

Masallar Diyarı etwinning projesinde sona gelindi.

Facebook Twitter Linked-in

Ardahan Göle Öğretmen Saadet Ulus Anaokulu Okulöncesi Öğretmeni Fatma GÜLTEKİN'in proje logosu yapılan oylamalarda 1. seçildi. 

Okul öncesi Öğretmeni eTwinning Land of fairy tales ( Masallar Diyarı) projesinde Birincilik hakkında gazetemize açıklamada bulunan Göle Öğretmen Saadet Ulus Anaokulu Okulöncesi Öğretmeni Fatma GÜLTEKİN, emek ettik hak ettik diyerek şu açıklamada bulundu:

Kuruculuğunu Türkiye, Romanya ve Letonya dan kurucu ortakların yürüttüğü Land of fairy tales ‘’Masallar Diyarı’’ eTwinning projesinde;

PROJE HEDEFİ: Öğrencilerimize Türk ve Dünya masallarını tanıtmak. Çocukların dil gelişimine katkıda bulunup hayal güçlerini geliştirip  empati yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunmak. Değerlerimizi tanıyıp, bilişsel gelişimine katkıda bulunup, duygusal zekâlarını geliştirmek.

AMACI: Peri masalı animasyonları aracılığıyla insanların iletişim kurmasını, etkileşimde bulunmasını, arkadaş edinmesini, birlikte çalışmasını ve bireysel güçlü ve zayıf yönleri ile birbirlerini tamamlamalarını sağlamak.

Çocukların dil gelişimine katkıda bulunmak, hayal güçlerini geliştirmek, empati geliştirmelerine yardımcı olmak. Bilişsel gelişimlerine katkıda bulunmak ve duygusal zekâlarını geliştirmek.Web2 araçlarını kullanmak. Değerlerimizi taşımak. 

Ardahan Göle Öğretmen Saadet Ulus Anaokulu Okulöncesi Öğretmeni Fatma GÜLTEKİN in  proje logosu yapılan  oylamalarda 1. seçilmiştir. Okulöncesi Öğretmeni Fatma GÜLTEKİN ve öğrencileri aile toplum işbirliği çerçevesinde yaygınlaştırma yaparak elbirliği ile drama da kullanacakları kostüm ve maske materyalleri tasarlayarak projeye çok güzel katkıda bulundular. Projede kolay ulaşılabilen kumaş,karton,ip,renkli eva ve ponponlar vb. malzemeleri Birbirinden güzel dramalarda kullanabilecekleri ürünler elde ettiler. 

Ortaya çıkardıkları drama etkinlikleri ile eğlenmeyi ve öğrenmeyi amaçladılar. Projede sona gelinirken bütün öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Poyraz DURAK/Göle/Serhat Birikim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —