Tarih: 01.06.2024 00:09

Milletvekili Çalkın Türkiye Birincilerini TBMM’de Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, TÜBİTAK 18. Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda dereceye giren öğrencileri TBMM’de ağırlayarak, tebrik etti, öğretmenlere ise emekleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti. 


Kars Milletvekili Adem Çalkın, öğrencilerimiz başarıları ile bizleri gururlandırdı. Kars BİLSEM artık ülkemizde ve Kars’ımızda birincilikleri ile tanınacak. Yıllardır büyük bir özveri ile çalışılan okulumuz başarıdan başarıya koşuyor.
Kars’ın bir evladı olarak, öğrencilerimizin yarışmaya girdiği ilk günden itibaren takipçisi oldum. Daha sonra TÜBİTAK 18. 2204  Ortaokul Öğrencileri kategorisinde Biyoloji Alanında Kars BİLSAM Öğrencilerimizin birinci olduğunu, Fizik Alanında ise teşvik ödülü aldıklarını öğrendim. Öğrencilerimizin bu başarısını görünce onları ödüllendirmek, sevinçlerini paylaşmak için kendilerini TBMM’de ağırladım.
Her zaman söylüyorum başarı ödüllendirilmelidir.  Gazi Meclis’imizi öğrencilerimize rehberlik ederek tanıttım, yürütülen Genel Kurul çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verdim.
Kars Prof. Dr. Fahrettin Kırzıoğlu  Bilim ve Sanat Merkezi Müdürümüz Ali Kasım Bulut, Öğretmenlerimiz ve yarışmaya katılan öğrencilerimize başarıları dolayısıyla tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.


Hasan OTHAN KARS / Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —