14273,32%0,83
42,70% 0,02
50,12% -0,06
5959,15% 0,98
9485,02% 0,00
Kars Şoförler Esnaf Odası Başkanı Okay Ulakcı, esnaf odasının artık bireysel değil, tamamen kurumsal bir hizmet anlayışıyla çalıştığını vurgulayarak yeniden adaylığını açıkladı.
Ulakcı, yaptığı açıklamada dört yıllık görev süresi boyunca yıllarca biriken ve çözümsüz gibi görünen esnaf sorunlarının yüzde 90’ını çözüme kavuşturduklarını belirtti.Kars Şoförler Esnaf Odası’nı kamuya açık, her vatandaşın rahatlıkla kapısını çalabildiği bir kurum haline getirdik. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Ulakcı, yeni dönemde daha büyük projelerle esnafa hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Ulakcı, tüm Kars esnafına ve oda üyelerine teşekkür ederek destek istedi:Bu hizmet yolculuğuna aynı kararlılıkla devam etmek adına Kars Şoförler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden adayız. Tüm esnafımıza, üyelerimize ve kıymetli vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyor, desteklerinizi bekliyoruz.”
Okay Ulakcı
Kars Şoförler Esnaf Odası Başkanı
Hasan OTHAN KARS / Serhat Birikim