Tarih: 26.11.2023 02:04

Sancaktepe Ardahan İl Derneği Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Sancaktepe Ardahan İl Derneği, Sancaktepe’nin Mihenk Taşı Olan Muhtarlar İle Kahvaltı Etkinliğinde Bir Araya Geldi. 

Sancaktepe Ardahan İl Derneği yönetimi olarak halk ile kamu arasındaki sarsılmaz köprü olan, mahallelerin onuru, gururu, mihenk taşı olan, millet iradesiyle devletin şefkat elinin kesiştiği noktayı temsil eden Sancaktepe ilçesindeki muhtarlarımız ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler.

BAŞKAN MUSTAFA DOĞRU TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantını açılışında konuşan İstanbul Sancaktepe Ardahan İl Dernek Başkan Mustafa Doğru, yoğun katılım ve ilgiden dolayı Muhtarlara ve konuklarına teşekkür etti.

 

Başkan Mustafa Doğru Şu Konuşmaya Yaptı;

Etkinlikte Sancaktepe’nin sorunları hakkında, Ardahanlı hemşerilerimiz başta olmak üzere Sancaktepeli vatandaşlarımıza maddi-manevi olarak muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde nasıl destekte bulunabileceğimizi, Sancaktepe’nin geleceği olan çocuklarımız için neler yapabileceğimizi, dernek yönetimi olarak 22 Aralık’ta  “İçimde Hayat Var” isimli çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik düzenleyeceğimiz tiyatro programımızı, yine ilerleyen aylarda Sancaktepeli hemşerilerimize düzenleyeceğimiz Halk Ozanlarından oluşan müzik dinletisini, 23 Şubat Ardahan’ın kurtuluşunda düzenleyecek olduğumuz gecemiz ve ayrıca yine spora, sanata, eğitime, kadınlarımıza, çocuklarımıza dair planlamış olduğumuz bir çok proje hakkında konuştuk ve istişarelerde bulunduk. 

Etkinliğimize katılım sağlamış olan Abdurrahmangazi Mahallesi muhtarı Sn. Hüseyin Kocagöz’e, Akpınar mahallesi muhtarı Sn. Abdurrahman Bozkuş’a, Emek mahallesi muhtarı Sn. Murat Bilikli’ye, Eyüp Sultan mahallesi muhtarı Sn. Mustafa Babacan’a, Fatih mahallesi muhtarı Sn. Sadık Belkıs’a, Hilal mahallesi muhtarı Sn. Nesim Bölgi’ye, İnönü mahallesi muhtarı Nilüfer Kantekin’e, Kemal Türkler mahallesi muhtarı Sn. Kazım Özmen’e, Merve mahallesi muhtarı Sn. Nihat Bıyık’a, Mevlana mahallesi muhtarı Sn. İmren Gücükşerbetçi’ye, Osmangazi mahallesi muhtarı Sn. Harun Dağ’a, Paşaköy mahallesi muhtarı Sn. Şaban Korkut’a, Safa mahallesi muhtarı Sn. Cengiz Dikmen’e, Sarıgazi mahallesi muhtarı Sn. Mustafa Arslantaş’a, Veysel Karani mahallesi muhtarı Sn. Tekin Ayılmazdır’a, Yenidoğan mahallesi muhtarı Sn. Halil Feyzullah Berber’e, Yunus Emre mahallesi muhtarı Sn. Emin Güveli’ye nazik katılımlarımdan dolayı çok teşekkür ederiz. Mazeretlerinden ötürü katılım sağlayamamış olsalar da Atatürk mahallesi muhtarı Sn. Cansu Akdağ ve Meclis mahallesi muhtarı Sn. Hasan Ağtepe’ye de teşekkür ederiz.

 Muhtarlarımız ve halkımız ile birlikte Sancaktepe ilçemizi güzelleştireceğimize, dayanışma içerisinde güzel hizmetler vereceğimize, yenilikler getireceğimize, projelerle Sancaktepe Ardahan İl Derneği olarak ses getireceğimize ve ilçemizin yıldızını parlatacağımıza inanıyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma olduktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.

Burhan GÖRKEN/Sancaktepe/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —