Tarih: 15.08.2024 21:49

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ardahan'da Açılış Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ardahan'da bir dizi ziyaret ler sonrası açılış yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ardahan'da bir dizi ziyaret ve açılış etkinliği gerçekleştirdi 

Ardahan  programı kapsamında Hisarcıklıoğlu, ilk olarak Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Faruk Demir’i makamlarında ziyaret ederek bölgenin ekonomik ve ticari durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Zİyerettiehisarcılıklıoğluna eşlik eden Kars Borsa Ticaret Başkaın Metin Durmuş Kars'la alkalı bilgi verdi.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Faruk Demir ile yapılan görüşmelerde, Ardahan’ın gelişimi ve iş dünyasının ihtiyaçları üzerine bilgiler paylaşıldı. Hisarcıklıoğlu, Ardahan'ın ekonomik potansiyelini artırmak ve bölgesel kalkınmayı desteklemek amacıyla çeşitli projeler üzerinde durduklarını belirtti.

Ziyaretlerin ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen bir diğer önemli etkinlikte hazır bulundu. Burada, yeni kurulan Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi'nin açılışı yapıldı. 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ardahan'da

Ömer TURAN/Ardahan/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —