Tarih: 29.06.2024 01:20

YILDIRIM AVM’nin, Profilo Bayisinin Açılışı Muhteşem Oldu

Facebook Twitter Linked-in

40 yıldır Esenyurt’ta Beylikdüzü’nde Profilo’nun bayiliğini yapıp ürünlerini satan Yıldırım AVEM’nin kurucusu Enver Yıldırım, Esenyurt Doğan Araslı caddende PROFİLO’nun 4. şubesini açtı.

Yoğun katılım ve ilginin yaşandığı Açılışa işleri yoğunluğu nedeniyle katılamayanların gönderdiği çelenkler oldukça fazlaydı.

YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ

Yoğun katılım ve ilgini yaşandığı açılışta Kurdeleye kesirken konuşan Yıldırım AVM’nin kurucusu Esenyurt Profil bayisi iş insanı Enver YILDIRIM, katılım ve ilgiden dolayı konuklarına, müşterilerine, hemşehrilerine, dostlarına, arkadaşlarına teşekkür etti.

40 yıldır Esenyurt ve çevre ilçelerinde birçok ünlü markanın kaliteli beyaz eşya ve mobilya ürünlerini sattığını dile getiren YILDIRIM, 40 yıldır kaliteli ürün sattığımız için müşterilerimiz tarafından en çok tercih edilen mağazaların kurucusu olmanın gururunu bu gün aile olarak yaşıyoruz. Katılım renk kattığınız için hepinize ayrı teşekkür ediyorum dedi.

KURDELEYİ RENKLİ SİMALAR KESTİ 

Profilo bayisinin açılışı kurdelasını CHP İstanbul önceki dönem Milletvekili Gürsel TEKİN, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat ÇALIK, DEVA Partisi Esenyurt Kurucu Başkanı Halis Kahriman, Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Murat AYDIN; CHP İstanbul il başkan Yardımcısı Gürbüz ERDAGÖZ,  İBB 2. Başkan vekili Gökhan Gümüşdağ, Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel başkanı ve CHP Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Gürsel İLGÜZ, Ak Pati Esenyurt Belediyesi Gurup Başkan Vekili Togay Çoban, Esenyurt İş Bankası Müdürü Görkem Susam  Deva partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Yayla, Ak Parti Önceki dönem Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aytaş ÖZER, Esenyurt 113 Nolu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yücel TANIŞ, İstanbul Gazeteciler Derneğinin disiplin kurulu Başkanı Gazeteci Mustafa KÜPELİ, İstanbul Göle Derneğinin önceki dönem Başkanı Günay KAYA,  Beylikdüzü Ardahan Dernek Başkan vekili Cem Birtürk AVŞAR, Emek mobilyanın kurucusu İsmail Yıldırım, Gölem Pazarlama’nın kurucusu Erdal ToprakARDA-FED Genel Sekreteri Seçil RUŞEN, Göle Dernekler Federasyonu Genel Başkanı eren KÜPELİ, Göle Dernek başkan Yardımcısı Tugay KILIÇ;  Adını yazamadığımız siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, meclis üyeleri. muhtarlar iş insanları, çok sayıda vatandaş vatandaşlar birlikte kestiler 

Açılıştan sonra Esenyurt ve çevre ilçelerinden bölgenin renkli simalar katılarak alışveriş yaptılar.

Açılışa katılamayan Kurumlarda çalışanlar iş çıkışı Profilo mağazanın açılışına katılıp evlerindeki ihtilaçların aldılar.

Yıldırım AVM’nun kurucusu İş İnsanı Enver YILDIRIM, ailesi ve çalışanları konaklarını Açılışın başlamasından kapanışa kadar herkesle tek tek ilgilenmeleri gözden kaçmadı. 

Yağmur KÜPELİ/İstanbul/Serhat Birikim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —