Tarih: 27.08.2024 12:13

Yıldırım’ın 30 Ağustos 1922 Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Kaıfed Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım’ın 30 Ağustos 1922 Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Aziz milletimizin vatanımızı işgal eden güçlere karşı 19 Mayıs 1919'da başlattığı destansı mücadelenin, 30 Ağustos 1922'de şan ve şeref dolu bir zaferle nihayete erdiği kutlu günün 102. yıl dönümünü milletçe büyük bir gururla kutluyoruz.

Türk Milleti’nin özgürlük ve bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz anıtı olan bu zaferle milletimiz, iradesine boyunduruk vurdurmayacağını, istiklal ve istikbaline gölge düşürmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Ecdadımız; vatanımızın asla bölünemeyeceği, milletimizin asla esarete boyun eğmeyeceği ve gök kubbeyi inleten ezan seslerinin dindirilemeyeceğini 30 Ağustos Zaferi'yle tüm dünyaya ilan etmiştir.

Büyük Zafer, makûs talihimizi yenerek yeni bir gelecek inşa ettiğimiz millî bağımsızlığımızın mefkûresidir. Bu mefkûrenin bir gereği olarak zaferlerimize sıkı sıkıya sahip çıkıyor, yaşadığımız bu coğrafyada hürriyetimizi korumak, milletimizin onurunu en üst düzeyde tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 

Milletimiz Kurtuluş Savaşı ile kazandığı birlik ve beraberlikle, barış ve huzur ortamını her zaman koruyacak ve karşılaşacağı güçlükleri yine milli birlik ve beraberlik içinde çözümleyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta İstiklal Harbimizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman ordumuzun tüm aziz şehitlerini rahmetle yâd ediyorum. Ruhları şad olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —