Tarih: 25.10.2023 00:22

GÖLE-FED Göle’nin Sorunlarını Meclise Taşıdı

Facebook Twitter Linked-in

 

İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Göle İlçesini sorunlarını Ardahan Milletvekillerine dolsa halinde teslim etti.

Konu hakkında basına açıklamalarda bulunan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Eren Küpeli, İlçemizin sorunlarını sözlü ve belgeler halınde  Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu’ya teslim ettiklerin söyledi.

 

GÖLE-FED Genel Başkanı eren Küpeli Ankara ziyareti gazetemize şu şekilde açıkladı

19 Ekim perşembe günü T.B.M.M'de Serhat şehrimiz Ardahan'ımızı temsil eden Milletvekillerimiz olan Sn. Kaan Koç ve Sn. Özgür Erdem İncesu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Milletvekillerimiz ile Göle ilçemizin sorunları üzerine konuşma fırsatı bulduk. 

Göle ilçemizin Yiğitkonağı, Yeniköy, Budaklı ve Kalecik köylerimiz başta olmak üzere tüm köylerimizdeki yollarının yapılması, ormanlarımızdaki ağaçların düzensiz kesimi, köylerimizde olan arazi sorunu, su sorunu, şap hastalığından dolayı oluşan mağduriyetleri ve afet bölgesi ilan edilmesini, Durançam'daki baraj konusu, sokak hayvanlarının oluşturduğu rahatsızlığa çözüm bulunması, Tarım ve hayvancılığım modern, bilinçli yapılması için çiftçilerimize eğitim, seminer verilmesini, devlet destekli veterinerler gönderilmesini, Göle otogarına servis konulmasını ve Doğu Ekspresinin Ardahan'a kadar gelmesi konuları üzerine dilekçelerimizi ve önerilerimizi yazılı ve sözlü olarak ileterek, detaylı bir şekilde fikir alışverişinde bulunduk.

Ardahan Milletvekillerimiz Sn. Kaan Koç ve Sn.Özgür Erdem İncesu'nun Göle ilçemizin sorunlarına tüm detayı ile hakim olduklarını ve çözümleri için koordineli bir şekilde tüm gücüyle çalıştıklarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İstanbul Göle Dernekler Federasyonu olarak bizleri T.B.M.M'de samimi, içten ve misafirperver olarak ağırladıklarından dolayı teşekkür eder, memleketimiz için yaptıkları çalışmalarda başarılar dileriz. Ayrıca T.B.M.M ziyaretimizde bizlere eşlik eden yönetim kurulu üyelerimize ve araç tahsisinde bulunan Avcılar Belediyesine teşekkür ederiz. 

Süleyman TURAN/Ankara/Serhat Birikim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —